Oikeus- ja työministeri Jari Lindström ehdolle kunnallisvaaleihin

Oikeus- ja työminiesteri Jari Lindström asettuu ehdolle kunnallisvaaleissa. Kuusankoskella asuva Lindström on koulutukseltaan paperimies ja kemian laborantti. Hänet valittiin ensimJarppamäisen kerran eduskuntaan 2011. Hän on myös Kouvolan kaupungin valtuuston varapuheenjohtaja.

Jarppa on yhteistyökykyinen ja helposti lähestyttävä. Hän joutui heti toisen eduskuntakautensa aluksi todella kovaan paikkaan ja näytti epäilijöille, että kymenlaaksolainen kestää painetta ja pystyy johtamaan samanaikaisesti oikeus- ja työminiteriöitä.

Muita perussuomalaisten ehdokkaita

Kouvolassa perussuomalaiset ehdokkaat asettaa Kouvolan Seudun perussuomalaiset ry. Tässä vaiheessa, Jari Lindströmin lisäksi paikallisyhdistyksen jäsenistä ehdokkuutensa julkaisee puheenjohtaja Ukko Bamberg, Leena Rämä, Kari Hänninen, Jorma Ruippo, Pekka Veikkanen, Hannu Taskinen, Pertti Paloranta ja Riitta-Liisa Walden.

Kuntalaisten hyvinvointi etusijalle

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry. edellyttää, että palvelut ovat alueellisesti yhdenvertaisesti järjestettyjä ja ne ovat kaikkien kaupunkilaisten saatavilla. Maaseudulla asuvat ja siellä työtään tekevät ovat myöskin perussuomalaisille tärkeitä. On pidettävä huoli siitä, että resurssit riittävät huolehtimaan kaikista kuntalaisista.

Resurssit ovat rajalliset. Meidän on saatava itse päättää mm. siitä, minkä verran pystymme ottamaan vastaan turvapaikanhakijoita. Turvapaikat ovat vain niitä kipeästi tarvitseville. On pidettävä huoli, että emme houkuttele tänne ihmisiä, jotka eivät todellisuudessa turvapaikkaa tarvitse.

Kirjoitettu 8.10.2016

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa