Kirjoitettu 14.3.2020

Perussuomalaiset peruuttavat yleisötilaisuutensa maaliskuussa 2020

Maailman terveysjärjestö WHO tiedotti eilen, että koronavirusepidemia on muuttunut pandemiaksi. On

mahdollista, että tartuntojen määrä kasvaa lähiaikoina voimakkaasti myös Suomessa.

 

Yhteiskunta ei voi pysähtyä epidemian vuoksi. Ihmisten on käytävä kaupassa, samoin töissä ja koulussa,

kunnes viranomaiset toisin ohjeistavat. On kuitenkin tärkeää, että viruksen leviämistä rajoitetaan tai

ainakin hidastetaan. Jokainen tapahtumatta jäävä tartunta vapauttaa terveydenhoidon resursseja sinne,

missä niitä tarvitaan. Kaikkien on syytä välttää tulevien viikkojen aikana tarpeettomia riskejä ja siten suojata

paitsi itseään myös läheisiään ja koko yhteiskuntaa.

 

Tästä johtuen Perussuomalainen puolue ja Perussuomalainen eduskuntaryhmä peruuttavat kaikki

yleisötapahtumansa tästä päivästä alkaen maaliskuun loppuun asti. Sen jälkeen etenemme tilanteen

edellyttämällä tavalla.

 

Jussi Halla-aho, puolueen puheenjohtaja

Ville Tavio, eduskuntaryhmän puheenjohtaja

Kirjoitettu 20.10.2019

Yhdistyksen syyskokouksen päätöksiä 3.10.2019

Puheenjohtaja

Puheenjohtajaksi jatkokaudelle 2020 valittiin yksimielisesti Ukko Bamberg

Yhdistyksen hallitus 2020

Varsinainen jäsen ja varajäsen
Toni Vainikka, varj. Riitta Shneider
Sheikki Laaakso, varaj. Lasse Ahola
Liisa Sulanen, varaj. Pertti Paloranta
Jari Käki, varaj. Petri Huttunen
Hannu Taskinen, varaj. Rauno Juutinen

Toiminnantarkastaja Susanna Paloranta.
Varatoiminnantarkasta Asta Berglund.

Kymen Piirin kokousedustajat 2020

Edustajat ja varaedustajat:
Ukko Bamberg, Jari Käki
Toni Vainikka, Jorma Ruippo
Riitta Shneider, Petri Huttunen
Sheikki Laakso, Markku Ora
Lasse Ahola, Petri Forsström
Liisa Sulanen, Tapio Aalto
Pertti Paloranta, Kari Niilo-Rämä
Anna-Maija Jukkara, Mika Pöllänen
Hannu Taskinen, Leo Lindström
Rauno Juutinen, Juha Ripattila

Yhdistyksen jäsenmaksut 2020
Varsinaiset jäsenet 10 euroa
Kannattavat jäsenet 20 euroa

Kirjoitettu 29.9.2019

Eduskuntavaalit

Kouvolan ehdokkaista Kristian Sheikki Laakso (5647 ääntä) valittiin eduskuntaan.
Ehdokkaina olivat myös Antti Eskelinen (1606 ääntä) ja Leo Lindström (766 ääntä).

Perussuomalaisten kannatus oli Kouvolassa toiseksi suurin SDP:n jälkeen eli 19,1 %. Tätä pidettiin hyvänä tuloksena.
Valtakunnallinen kannatus oli 17,5 %. Kaakkois-Suomessa kannatus oli 18,9 %.

 

 

Kirjoitettu 8.10.2018

PERUSSUOMALAISET VALITSIVAT KANSANEDUSTAJAEHDOKKAANSA KOUVOLASSA

Lehdistötiedote 07.10.2018

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n hallitus esitti ja PS Kymenpiiri ry. hyväksyi 6.10.2018 Kouvolasta kansanedustajaehdokkaiksi Leo Lindströmin ja Antti Eskelisen. Kristian Sheikki Laakso hyväksyttiin aiemmin syksyllä.

Kristian Sheikki Laakso toimii kierrätysalan yrittäjänä. Hänet valiittiin viime vuoden kuntavaaleissa kaupunginvaltuutetuksi 572 äänellä, mikä on kahdeksanneksi eniten Kouvolassa.

Leo Lindström on liikealan opiskelija, PS Kymen piirisihteeri ja toimii jäsenenä mm. Kymenlaakson sairaanhoitopiirin yhtymäkokouksessa, aikuisväestön lautakunnassa ja kaupunginhallituksen tulevaisuusjaostossa.

Antti Eskelinen on opiskelija, kaupungin valtuutettu ja kaupungin hallituksen varajäsen. Lisäksi hän toimii jäsenenä Perussuomalaiset Nuoret ry:n hallituksessa sekä Lasten ja nuorten lautakunnassa.

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n muut henkilövalinnat

Yhdistyksen syyskokouksessa Myllykoskella 4.10.2018 valittiin puheenjohtajaksi jatkokaudelle Ukko Bamberg.

Yhdistyksen hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin kaudelle 2019 Jari Käki (varapj), Hannu Taskinen, Leo Lindström, Liisa Sulanen, Juha Ripattila, Anna-Maija Jukkara ja Kristian Sheikki Laakso.

Ensi vuonna järjestetään eduskuntavaalit ja europarlamenttivaalit, mahdollisesti myös maakuntavaalit. Yhdistyksen tavoitteena on saavuttaa Kouvolassa kaikissa mainituissa vaaleissa korkeampi kannatus kuin edellisissä kuntavaaleissa, mikä oli 9,2 % annetuista äänistä.

Lisätietoja antavat:

Ukko Bamberg

puheenjohtaja

p. 045 1133 100

ukkobamberg@nullgmail.com

 

Hannu Taskinen

sihteeri

p. 0500 558 606

hannutaskinen@nullsaunalahti.fi

Kirjoitettu 18.2.2018

Kaupunginvaltuutettu Sheikki Laakso siirtyi perussuomalaisiin

Kaupunginvaltuutettu Kristian Sheikki Laakso hyväksyttiin torstaina 15.2.2018 Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n jäseneksi. Hän siirtyi yhdistykseen Suur-Kouvolan sitoutumattomista. Laakso toimii kierrätysalan yrittäjänä. Hänet valiittiin viime vuoden kuntavaaleissa kaupunginvaltuutetuksi 572 äänellä, mikä on kahdeksanneksi eniten Kouvolassa.

Perussuomalaiset saivat kuntavaaleissa viisi kaupunginvaltuutettua, mutta menetti niistä yhden, kun ministeri Jari Lindströmin siirtyi Sininen Tulevaisuus – puolueeseen. Kristian Sheikki Laakson myötä perussuomalaisten valtuutettujen määrä palaa takaisin vaalituloksen mukaiseen määrään.

Sheikki Laakso perustelee ratkaisuaan sillä, että puoluekokouksen jälkeen perussuomalaiset palasivat takaisin juurilleen. Perussuomalainen puolue antaa myös hyvät lähtökohdat maakuntavaaleihin. Suur-Kouvolan sitoutumattomista eroamiseen ei liity dramatiikkaa. Laakso luopuu omasta aloitteestaan Kouvolan rakennus- ja ympäristölautakunnan jäsenyydestä, koska hän katsoo paikan kuuluvan edelleen sitoutumattomille.

Lisätietoja antaa

Ukko Bamberg

puheenjohtaja

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry.

p. 045 1133 100

ukkobamberg@nullgmail.com

 

Kirjoitettu 22.1.2018

Perussuomalaisten Kymenpiiri ry. 20.1.2018

Laki työttömyysturvan aktiivimallista on kumottava

Lappeenrannassa lauantaina 20.1.2018 kokoontunut Perussuomalaisten Kymenpiiri ry:n hallitus vaati työttömyysturvan aktiivimallista laaditun lain kumoamista. Laki on epäonnistunut, eikä siitä tule syyttää työnantajia, työttömiä tai työvoimaviranomisia. Syy on yksin hallituksen, joka palautteista ja perustuslakivaliokunnasta piittaamatta runnoi lain läpi. On vastuutonta ja surullista, että näin huonosti valmisteltua lakia testataan sadoilla tuhansilla työttömillä.

Perussuomalaisten Kymenpiiri ry:n mielestä maan hallitus ei ole luotettava sopimuskumppani. Se toimii vastoin keskusjärjestöjen kanssa sopimaansa työmarkkinoiden kilpailukykysopimusta. Kilpailukykysopimuksessa hallitus lupasi ja petti lupauksensa siinä, ettei työttömyysturvaa enää leikata. On selvää, etteivät perussuomalaiset olisi voineet olla mukana hallituksessa, joka jopa yhteiskuntarauhan kustannuksella ajaa huonosti valmisteltuja ja epäoikeudenmukaisia lakejaan.

Henkilövalintoja

Järjestäytymiskokouksessa Perussuomalaisten Kymenpiiri ry:n hallitus teki myös henkilövalintoja. 1.varapuheenjohtajaksi valittiin Päivi Sivenius Rautjärveltä, 2.varapuheenjohtajaksi valittiin Joni Salmi Imatralta ja 3. varapuheenjohtajaksi Kai Karhukorpi Lappeenrannasta. Piirisihteeriksi valittiin Leo Lindström Kouvolasta ja taloudenhoitajaksi Auli Kangasmäki Lappeenrannasta. Jo viime vuoden puolella valittu Ilpo Heltimoinen jatkaa Kymenpiirin puheenjohtajana.

 

Lisätietoja antaa:

Leo Lindström

piirisihteeri

p. 040 555 4090

leo.lindstrom@nullpp.inet.fi

Kirjoitettu 21.12.2017

Perussuomalaisten uutiskirje 21.12.2017

Tervehdys joulutohinan keskelle, hyvä perussuomalainen!

Eduskunta on tällä viikolla viettänyt paljon aikaa äänestyksissä, kuten aina ennen joulutaukoa. Hyväksyttävänä ovat olleet työttömyysturvan aktiivimalli, alkoholilaki sekä suurimpana vuoden 2018 talousarvio, johon on tullut satoja erilaisia esityksiä.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä vaati hallitusta vetämään esityksensä työttömyysturvan aktiivimallista pois ennen sen ratkaisevaa käsittelyä. Aktiivimalli leikkaisi työmarkkinatukea, peruspäivärahaa ja ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa lähes viisi prosenttia, ellei työtön edeltävien kolmen kuukauden aikana ole ollut riittävän monta päivää palkkatöissä, harjoittanut yritystoimintaa tai osallistunut työllistymistä edistäviin palveluihin. Missään ei oteta huomioon, onko ihmisillä mitään realistista mahdollisuutta työllistyä.

Alkoholilaki meni läpi niin, että 1.1.2018 lähtien kaupoista löytyy alle 5,5 % alkoholia sisältäviä tuotteita. Perussuomalaisten eduskuntaryhmällä oli asiassa vapaat kädet äänestää omantunnon mukaan.

Talousarviota käsitellessä eduskuntaryhmät ja yksittäiset edustajat ovat tehneet satoja esityksiä. Niistä on kaikista äänestetty.

Perussuomalaisten esityksistä esimerkkinä kerrottakoon EU-politiikasta. Perussuomalaisten kirjausten mukaan Suomen hallituksen olisi toimittava siten, ettei Suomen nettomaksuosuus Euroopan unionille enää kasvaisi. Lisäksi Perussuomalaisten esityksessä vaadittiin, että hallitus torjuu EU:n ja Euroopan talous- ja rahaliitto EMU:n liittovaltiokehityksen. Perussuomalaisten esitykset kaatuivat äänestyksessä selvin luvuin. Kaikki hallituspuolueet äänestivät niitä vastaan ja näin hyväksyvät liittovaltiokehityksen.

Perussuomalaiset esitti myös, että henkilömiinat kieltävästä Ottawa-sopimuksesta irtauduttaisiin. Irtautumista kannattivat vain perussuomalaiset, vaikka ennen puolustusministeri Niinistö on ollut vahvasti Ottawa-sopimusta vastaan.

Lisäksi äänestettiin Perussuomalaisten esityksestä, jossa ehdotettiin, ettei laittomasti maassa olevien sosiaalihuollon kustannuksia korvata kunnille. Vuoden 2018 talousarvioon oli esitetty yli viisi miljoonaa euroa kunnille laittomasti maassa olevien sosiaalipalveluihin. Summa on euro per suomalainen. Se ei valtiontaloudessa ole paljon, mutta voidaan verrata, että sillä palkkaisi sata sairaanhoitajaa huolehtimaan esimerkiksi vanhuksistamme.

Hullut päätökset eivät siihen jääneet. Perussuomalaisten aikoinaan hallituksessa aikaan saama satojatuhansia suomalaisia palveleva ruoka-apu poistettiin ensi vuoden budjetista. Leipäjonoissa seisovat köyhät suomalaiset eivät hallituksen almujen saajiksi enää kelvanneet. Eduskuntaryhmä on päätökseen erittäin pettynyt.

Mutta tällä tavalla priorisoivat niin hallitus- kuin muut oppositiopuolueetkin.

Koska joulunalun uutiskirjettä ei sovi lopettaa näin negatiivisiin tunnelmiin, todettakoon lopuksi, että presidenttiehdokas Laura on kovassa nosteessa! Huomasittehan, että jopa 40 % MTV:n vaalikoneeseen vastanneista saa tuloksekseen Huhtasaaren, kun istuvalla presidentillä tulos on ainoastaan kymmenen prosentin kieppeillä. Kunpa mielipideyhtäläisyys näkyisi myös gallupeissa ja tietysti ennen muuta vaalipäivänä!

Eduskunta on nyt hipsinyt lomille, puoluetoimistollakin kohta sammutellaan valoja. Haluamme toivottaa kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulua & onnellista vuotta 2018! Tehkäämme siitä kokonainen, johdonmukainen ja hyvää perussuomalaista politiikkaa täynnä oleva vuosi.

Psst! Uudenvuodenpäivänä pressanvaalikampanjassa luvassa jotakin uutta ja jännittävää. Seuraa kanaviamme ja Suomen Uutisten sivua!

Terveisin,

puoluetoimiston ja eduskunnan perussuomalaiset

Kirjoitettu 1.11.2017

Presidenttiehdokas Laura Huhtasaari

Presidenttiehdokkaamme Laura Huhtasaaren kampanjasivu löytyy osoitteesta,
https://www.laura2018.fi/

Käykääpä katsomassa Lauran ajatuksia ja missä hän liikkuu ja milloin kampanjansa aikana.

Kirjoitettu 1.11.2017

Perussuomalaisten henkilövalintoja

TIEDOTE 01.11.2017

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin Kuusankoskella torstaina 26.10.017. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Ukko Bamberg. Muut hallituksen varsinaiset jäsenet ovat Liisa Sulanen, Anu Pirinen, Anna-Maija Jukkara, Jari Käki, Juha Ripattila, Hannu Taskinen, Leo Lindström ja Minna Korhonen.

Samalla viikolla 28.10.2017 kokoontui Perussuomalaisten Kymenpiiri ry. syyskokoukseen Lappeenrantaan. Kymenpiiriin kuuluu 15 paikallisyhdistystä. Paikalla oli 69 paikallisyhdistyksien jäsentä. Puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja presidenttiehdokas Laura Huhtasaari kertoivat päivän poliittisesta tilanteesta ja puolueen tavoitteista.

Syyskokous valitsi Ilpo Heltimoisen Lappeenrannasta piirin puheenjohtajaksi jatkokaudelle. Kouvolasta piirihallituksen muiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin Ukko Bamberg, Anna-Maija Jukkara ja Leo Lindström. Varajäseniksi Hannu Taskinen, Juha Ripattila ja Sami Rajantie

Kirjoitettu 6.6.2017

Maakuntavaalit

Maakuntavaalit järjestetään lokakuussa 2018
Ehdokkaiden etsintä vaaleihin on käynnissä.
Mikäli olet kiinnostunut asettumaan ehdolle ja hyväksyt
perussuomalaisen puolueen arvot niin ota yhteyttä
pj Ukko Bambergiin tai sihteeri Hannu Taskiseen.
Yhteystiedot sivulta hallitus.
Vaikka et olisi puolueen jäsen, se ole tässä vaiheessa este.

Kirjoitettu 28.2.2017

Kouvolan perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaat asetettu

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry. jätti maanantaina 27.2.2017 kuntavaaliehdokaslistansa keskusvaalilautakunnalle. Ehdolle asettui 32 hyvää perussuomalaista ehdokasta. Meitä on naisia ja miehiä. Kaikenikäisiä. Ammatteja löytyy muurarista tradenomiin, poliisi ja vartija, metsämiehiä ja myyjä. Ja yksi ministerikin. Henkilöitä monipuolisesti yhteiskunnan eri elämänaloilta. Nyt on mistä äänestää!

Katso ehdokkaamme seuraavasta linkistä

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/alue/kouvola

 

Kirjoitettu 6.2.2017

Koko valtuustoryhmä ehdolla kuntavaaleissa

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n koko valtuustoryhmä, sen varahenkilöt ja perussuomalainen kaupungin hallituksen jäsen Liisa Sulanen asettuvat ehdolle kuntavaaleissa.

Valtuustoryhmässä toimivat Jari Lindström, Jari Käki, Seppo Nikkanen, Pertti Paloranta ja Antti Eskelinen. Varavaltuutettuina toimivat Kari Hänninen, Petri Saloranta, Miia Parkkinen, Juha Ripattila ja Jorma Ruippo.

Perussuomalaisten Kouvolan valtuustoryhmän järjestäytymiskokous pidettiin 5.2.2017. Valtuustoryhmän puheenjohtajana jatkaa Jari Käki. Varapuheenjohtajana Seppo Nikkanen ja sihteerinä Kari Hänninen.

Perussuomalaisten valtuustoryhmä toivoo yhteistyön jatkuvan yli puoluerajojen tulevallakin valtuustokaudella. Pyrimme jatkossa säilyttämään mahdollisimman pitkälle nykyiset sosiaali – ja terveys sekä koulutuspalvelut, vapaa-aika palveluita unohtamatta. Eli työtä ja haastetta riittää. Tuleva maakuntauudistus tuo haasteita ja toivomme, että työ yhteisen maakunnan eteen jatkuisi kaikesta huolimatta. ”Tehää yhes Kymenlaaksos ”ja sovussa jos sopii.

IMG_9131

Kuvassa vasemmalta valtuustoryhmän jäsenet ministeri Jari Lindström, puheenjohtaja Jari Käki, valtuutetut Seppo Nikkanen ja Pertti Paloranta, varavaltuutettu Kari Hänninen ja kaupungin hallituksen jäsen Liisa Sulanen.

Kirjoitettu 23.1.2017

Ehdokastapaaminen 5.2.2017

Tervetuloa ehdokkaat ja ehdokkuutta harkisevat tapaamiseen, jossa perehdymme vaaliasioihin ja tutustumme samalla toisiimme. Tapaaminen on Runebergin päivänä sunnuntaina 5.2.2017 klo. 14.00 .

Politiikkaan teitä perehdyttävät ministeri Jari Lindström, valtuustoryhmän puheenjohtaja Jari Käki ja vaaliasiamies Jari Nalli. Tule, kysy ja tutustu!

Paikka: Kymen Paviljonki, Helsingintie 408 (Keltti),45740 Kuusankoski

Järjestelyjen vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumisia sähköpostilla 3.2.107 mennessä hannutaskinen@nullsaunalahti.fi

Kirjoitettu 15.1.2017

PS Kymen piirihallituksen henkilövalinnat 2017

PS Kymen piirihallituksen järjestäytymiskokouksessa 14.1.2017 Simpeleellä tehtiin henkilövalintoja. Puheenjohtajana jatkaa syyskokouksessa valittu Ilpo Heltimoinen. 1.varapuheenjohtajaksi valittiin Freddy van Wonterghem. 2. varapuheenjohtajaksi valittiin Päivi Sivenius ja 3. varapuheenjohtajaksi Markku Papinniemi. Piirisihteerinä jatkaa Ukko Bamberg.

20170114_141548

Simpeleellä 14.1.2017: Vasemmalta Ukko Bamberg, Freddy van Wonterghem, Ilpo Heltimoinen, Päivi Sivenius ja Markku Papinniemi.

Kirjoitettu 8.1.2017

Ministeri Pirkko Mattila Lappeenrannassa 10.1.2016

Pirkko Mattila Lappeenrannassa

Lappeenrannan kaupungintalo. Tiistaina 10.1.2017 klo. 19.00 – 20.30

Mattila, Pirkko ps

Mattila, Pirkko ps

Kirjoitettu 15.12.2016

Ryhdy kuntapäättäjäksi – tule PS:n ehdokkaaksi

Äänestäminen kuntavaaleissa on tärkeä tapa vaikuttaa oman kunnan asioihin mutta kaikkein tehokkainta on asettua itse ehdolle. Perussuomalaiset ovat juuri sinulle sopiva, tavallisten ihmisten puolue. Maalaisjärki ja asiakeskeisyys siivittävät paikallista politiikkaamme kuntalaisten ääntä kuunnellen vaalipäivänä 9.4.2017.

Me Perussuomalaisissa tiedämme, että asiat eivät muutu itsekseen, vaan niille täytyy tehdä jotain. Ehdokkailtamme ei vaadita erityistä politiikan osaamista, vaan asenne ratkaisee. Olemme jo saaneet ehdokkaiksi monenlaisia ihmisiä – naisia, miehiä, nuoria, perheellisiä, senioreita, opiskelijoita, työntekijöitä, virkamiehiä, johtajia, yrittäjiä jne. ja heistä jokainen tuo mukanaan oman asiantuntemuksensa.

Jos tunnistat itsessäsi kiinnostuksen yhteisten asioiden hoitamista kohtaan ja haluat oppia uutta, toivotamme sinut lämpimästi ehdokkaaksemme kevään 2017 vaaleihin.

Tutustu tästä ehdokasoppaaseemme.

Klikkaa tästä ilmoittautumaan ehdolle.

Jokainen ehdokas luo oman ehdokasesittelyn vaalisivustolle

Ehdokaspakettiin kuuluu, että jokainen ehdokas luot itse oman esittelysivun puolueen sivuilla olevaan ehdokasgalleriaan. Katso tästä hyvä esimerkkikokonaisuus ehdokasesittelysivusta.

Ehdokassivun luomista varten tarvitset PS-Tunnuksen eli rekisteröitymisen puolueen kotisivuille. Tämä on helppoa. Jos olet jo paikallisyhdistyksen hyväksymä ehdokas mutta sinulla ei ole omaa PS-Tunnusta, toimi seuraavasti:

  1. Rekisteröi tästä ensin oma PS-Tunnus, jos sinulla ei sitä ole jo käytössä ja
  2. ilmoittaudu tästä ehdolle netissä.
  3. Saat yhdistykseltä sähköpostia ehdokkuuden vahvistumisesta/rekisteröinnistä ehdokasgalleriaan.
  4. Täytä ehdokassopimus- ja ehdokassuostumus-lomakkeet omalle yhdistykselle.
  5. Täydennä ehdokasesittelyysi kuvat, ajatukset, teemat ja pyydä yhdistystäsi julkaisemaan esittelysivusi PS:n ehdokasgalleriaan.

Perussuomalaisten ehdokkaiden vaalisivusto on verkkopohjainen ehdokasgalleriamme, jossa esittelemme eri puolella Suomea ehdolla olevat kuntavaaliehdokkaamme. Sivustolta voi tutustua ehdokkaiden vaaliteemoihin ja katsoa ehdokkaan omista tapahtumailmoituksista, missä hän on tavattavissa. Lisäksi sivujen ehdokastietoja käytetään julisteiden ja vaalilehtien painatukseen.

Klikkaa tästä tutustumaan ehdokasgalleriaan.

Lisätietoja ehdokasgalleriasta, ota yhteyttä tuki@nullperussuomalaiset.fi tai puh. 040 661 6919.

Talvisin vaaliterveisin

PS-tukipalvelut

Jaana Vesterinen-Prähky
projektisuunnittelija

Kirjoitettu 10.12.2016

Kutsu Joululounaalle ja kokoukseen!

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n jäsenet ja yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet

Kutsumme sinut hallituksen kokoukseen ja Joululounaalle! Joulukuva

Aika: Torstaina 15.12.2015, Joululounas klo. 17.00 – 18.00, Hallituksen kokous klo. 18.00 – 20.00

 

Paikka: Mökki-Kahvio

Osoite: Elimäentie 2519, 47200 Kouvola

(Valtatie 6:den varrella Anjalaan lähtevän tien risteyksessä).
https://m.facebook.com/mokkikahvio.elimaki/

 

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen joululounaan. Lounaan jälkeen olet tervetullut yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Keskustelemme ennen kaikkea tulevista kuntavaaleista ja muista ajankohtaisista asioista.

 

Tervetuloa!

 

 

Kirjoitettu 1.12.2016

Joulumarkkinat Sami Hyypiä areenalla

Perussuomalaiset ovat mukana suosituilla Kuusankosken Joulumarkkinoilla sunnuntaina 4.12.2016. Paikka on Sami Hyypiä areena. Tule morjestamaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Kirjoitettu 18.11.2016

Perussuomalaisten Kymen piirin hallitus 2017

Perussuomalaisten Kymenpiiri teki syyskokouksessa Lappeenrannassa 12.11.2016 henkilövalintoja ja palkitsi ansioituneita jäseniään. Puheenjohtajana jatkaa Ilpo Heltimoinen (Lappeenranta). Heltimoisen johdolla perussuomalaiset tavoittelevat seuraavissa kuntavaaleissa edellisiä kuntavaaleja parempaa tulosta.

Piirihallituksen jäsenet ovat vuonna 2017 seuraavat paikallisyhdistyksien edustajat:

Yhdistys jäsen varajäsen
Hamina Tero Hankia Peter Muurman
Iitti Heikki Hiltunen Sami Saarikko
Imatra Airi aalto Erkki Saarimäki
Kaakonkulma Charles Nyberg Anja Kivelä
Kotka Freddy van Wonterghem Soile Suursoho
Kouvola Ukko Bamberg Jari Käki
Lappeenranta Markku Papinniemi Kai Karhukorpi
Lemi Juha Koivisto Lasse Nisonen
Luumäki Juha Rantakaulio
Parikkala Timo Jantunen Jaakko Neuvonen
Pyhtää Tuulikki Aksels Jyrki Malinen
Rautjärvi Päivi Sivenius Juha Poutanen
Ruokolahti Helena Liukka Harri Ahonen
Savitaipale Juhani Kylliäinen Heli Enberg
Taipalsaari Tomi Näränen Titta Miikkulainen
Kirjoitettu 7.11.2016

Olet tervetullut kuntavaalikoulutukseen 20.11.2016

PerussuomKynäalainen!

Olet tervetullut kuntavaalikoulutukseen 20.11.2017. Koulutus on ilmainen. Ruokailut osallistujat kustantavat itse.

Aika sunnuntaina 20.11.2016 klo. 11.00 – 18.00

Paikka Hotelli Vaakuna, Kouvola (Hovioikeudenkatu 2)

Kouluttaja Lasse Lehtinen, koulutuskeskus Pekasus

Ilmoittautuminen sähköpostilla pe 11.11.2016 mennessä ukkobamberg@nullgmail.com. Lisätietoja Ukko Bamberg p. 040 583 4053

 

Tervetuloa!

 

 

Kirjoitettu 6.11.2016

PS Kymen piirin sääntömääräinen syyskokous

peruss_logo_rgb

Aika: Lauantai 12.11.2016 klo.13.00

Paikka: Kehruuhuone, Kristiinankatu 20, Lappeenranta

Kokousta ennen piirin tarjoama ruokailu klo. 12.00 ja toritapahtuma Lappeenrannan satamassa klo. 10.30 – 11.45.

 

Kokouksen aluksi puoluesihteeri Riikka Slunga-Pousalo kertoo ajankohtaisista aiheista.

 

Tervetuloa!

Piirihallitus

Kirjoitettu 31.10.2016

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n syyskokous 2016

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Ravintola B:ssä torstaina 3.11.2016 klo. 17.00 (PeSykettältomiehentie 47, Kouvola).

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kahvitarjoilu.

 

Tervetuloa!

Yhdistyksen hallitus

 

Kirjoitettu 26.10.2016

Perussuomalaiset Kouvolan kauppatorilla 29.10.2016

Kouvolan WP_20160423_09_40_11_ProSeudun Perussuomalaiset ry. tarjoaa rokkaa ja politiikkaa Kouvolan kauppatorilla lauantai 29.10.2016 klo. 10.00 – 13.00. Kauppatori sijaitsee kauppakeskus Hansan vieressä (Torikatu 3). Samalla voi tavata perussuomalaisia kunnallisvaaliehdokkaita.

Soppatykki käy varmasti kuumana. Teltalla käy myös ministeri Jari Lindström.

Tervetuloa!

 

 

Kirjoitettu 8.10.2016

Oikeus- ja työministeri Jari Lindström ehdolle kunnallisvaaleihin

Oikeus- ja työminiesteri Jari Lindström asettuu ehdolle kunnallisvaaleissa. Kuusankoskella asuva Lindström on koulutukseltaan paperimies ja kemian laborantti. Hänet valittiin ensimJarppamäisen kerran eduskuntaan 2011. Hän on myös Kouvolan kaupungin valtuuston varapuheenjohtaja.

Jarppa on yhteistyökykyinen ja helposti lähestyttävä. Hän joutui heti toisen eduskuntakautensa aluksi todella kovaan paikkaan ja näytti epäilijöille, että kymenlaaksolainen kestää painetta ja pystyy johtamaan samanaikaisesti oikeus- ja työminiteriöitä.

Muita perussuomalaisten ehdokkaita

Kouvolassa perussuomalaiset ehdokkaat asettaa Kouvolan Seudun perussuomalaiset ry. Tässä vaiheessa, Jari Lindströmin lisäksi paikallisyhdistyksen jäsenistä ehdokkuutensa julkaisee puheenjohtaja Ukko Bamberg, Leena Rämä, Kari Hänninen, Jorma Ruippo, Pekka Veikkanen, Hannu Taskinen, Pertti Paloranta ja Riitta-Liisa Walden.

Kuntalaisten hyvinvointi etusijalle

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry. edellyttää, että palvelut ovat alueellisesti yhdenvertaisesti järjestettyjä ja ne ovat kaikkien kaupunkilaisten saatavilla. Maaseudulla asuvat ja siellä työtään tekevät ovat myöskin perussuomalaisille tärkeitä. On pidettävä huoli siitä, että resurssit riittävät huolehtimaan kaikista kuntalaisista.

Resurssit ovat rajalliset. Meidän on saatava itse päättää mm. siitä, minkä verran pystymme ottamaan vastaan turvapaikanhakijoita. Turvapaikat ovat vain niitä kipeästi tarvitseville. On pidettävä huoli, että emme houkuttele tänne ihmisiä, jotka eivät todellisuudessa turvapaikkaa tarvitse.

Kirjoitettu 28.9.2016

Perussuomalaiset Kouvolan markkinoilla!

KouvolassaKouvolan Seudun Perussuomalaiset ry. on markkinoilla Kouvolassa su 9.10.2016. Tule toimitsijaksi tai piipahtamaan meidän teltalle. Ota yhteyttä Kari Hänniseen p. 040 849 7643.

Kirjoitettu 18.8.2016

Hyvää syksyn alkua!

SoppaaKouvolan Seudun Perussuomalaiset virittelevät syksyn toimintaa. Seuraavaksi olemme esillä Pestoomarkkinoilla Elimäellä lauantaina 3.9.2016 klo. 08.00 – 14.00.

Olet tervetullut teltallamme vaihtamaan ajatuksia ajankohtaisista aiheista. Paikalla on myös työ- ja oikeusministeri Jari Lindström.

www.pestoomarkkinat.fi/

Mikäli sinua kiinnostaa toimintamme ja kunnallisvaaliehdokkuus perussuomalaisten riveissä, ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan tai muihin hallituksen jäseniin.

 

Kirjoitettu 18.4.2016

Kuusaantorilla rokkaa

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry. tarjoaa rokkaa ja politiikkaa Kuusaantorilla (Kauppakatu 1, Kuusankoski)  lauantaina 23.4.2016 klo. klo. 10.00 – 12.00.

Samalla voit jututtaa puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsaloa. Riikka on paikalla klo.11.00 – 12.00.

 

Soppatykki käy kuumana. Tule sopalle ja tapaa perussuomalaisia ympäri Kymen piiriä.

 

Tervetuloa!

Ukko Bamberg

puheenjohtaja

p. 040 583 4053

ukkobamberg@nullgmail.com

 

Kirjoitettu 2.2.2016

Perussuomalaisten Kymen piiri järjestäytyi

Perussuomalaisten Kymenpiirin vasta valittu piirihallitus järjestäytyi puheenjohtajansa Ilpo Heltimoisen johdolla Lappeenrannassa 31.1.2016. Kansanedustaja Jani Mäkelä alusti kokouksen aiheita ja kertoi terveisiä eduskunnasta.

Kymen piiri terävöittää toimintaansa. Onhan edessä vaaliputki, joka alkaa kuntavaaleilla 9.4.2017. Seuraavana vuonna 2018 on vuorossa presidentinvaalit, joiden yhteydessä järjestettäneen ensimmäiset ns. maakunta eli aluevaalit.   Vuoden 2019 keväällä on edelleen tulossa ”tuplavaalit” eduskuntavaalien sattuessa samalle vuodelle eurovaalien kanssa.

Piirisihteeriksi kokouksessa valittiin Ukko Bambergin Kouvolasta ja taloudenhoitajaksi Titta Miikkulainen Taipalsaarelta. Kolme varapuheenjohtajan paikkaa jaettiin seuraavasti: 1.varapuheenjoihtajaksi valittiin Airi Aalto Imatralta. 2. varapuheenjohtajaksi valittiin Freddy van Wonterghem Kotkastaja 3. varapuheenjohtajaksi Petri Mäkelä Lappeenrannasta. Muita henkilövallintoja oli mm. materiaalivastaavan tehtävä, johon valittiin Kotkalainen Olli Kekkonen.

Lisäksi Kymenpiiri perustaa vaalien valmistelua varten työvaliokunnan siten, että työvaliokuntaan kuuluvat puheenjohtajisto, piirisihteeri ja taloudenhoitaja sekä kaksi (2) piirihallituksen varsinaista jäsentä. Mainitut piirihallituksen varsinaiset jäsenet työvaliokunnassa ovat Tuulikki Aksels ja Tero Hankia.

 

Kirjoitettu 14.11.2015

Yhdistystilanne Kouvolassa

Olet varmasti havainnut julkisuudessa käydyn  keskustelun paikallisyhdistyksistä. On ymmärrettävää, jos se hämmentää ja siitä nousee kysymyksiä.

Perussuomalaisten Kymen piiriyhdistys erotti Pohjois-Kymenlaakson Perussuomalaiset ry:n jäsenyydestään. Syynä on se, että Kouvolassa suurimmaksi puolueeksi nousseet perussuomalaiset ajautuivat lähes kokonaan ulos päätöksenteosta. Jäsenyhdistyksen erottaminen on kova toimenpide, mutta se selkeyttää tilannetta ja ajaa tässä tilanteessa parhaiten kuntalaisten ja jäsenien etua – Kouvolan parhaaksi!

Olenko edelleen puolueen jäsen?

Sinun jäsenyytesi puolueessa jatkuu normaalisti ja Perussuomalainen lehti saapuu niin kuin ennenkin.

Miten voin liittyä Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:hyn?

Kouvolan SeudOlet tervetullutun Perussuomalaiset ry:llä on puoleen ja piiriyhdistyksen luottamus. Ja sinä olet tervetullut yhdistykseemme! Jäseneksi pääset täyttämällä ja lähettämällä oheisen lomakkeen osoitteeseen: Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry. Taimikuja 4, 45810 PILKANMAA. Yhdistyksen hallitus käsittelee hakemukset kerran kuukaudessa. Jäsenyyden edellytys on, että olet puolueen jäsen. Ohjeet puolueeseen liittymiseksi löytyvät sivulta https://www.perussuomalaiset.fi/tule-mukaan/jasenyys/

Miten pääsen perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokkaaksi?

Seuraavat kunnallisvaalit järjestetään 9.4.2017. Tule mukaan toimintaan. Liity yhdistykseemme ja kerro kiinnostuksesta ehdokkuutta kohtaan. Autamme mielellään matkalla päättäjäksi. Päättäjiksi kaivataan naisia ja miehiä, nuoria ja varttuneita, tavallisia suoraselkäisiä suomalaisia.

Mistä lisätietoja?

Lisätietoja saat yhdistyksemme jäseniltä. Hallituksen yhteystiedot löytyvät tältä kotisivulta. Voit myös soittaa puheenjohtajalle tai sihteerille. Parhaiten tavoitat meidät iltaisin.

Tule mukaan! Perussuomalaisia tarvitaan enemmän kuin koskaan!

Kirjoitettu 1.9.2015

Vaikutusvaltamme vahvistuu

Kouvolan Seudun Perussuomalaisten edustus kasvaa ja ote tiukkenee kaupungin hallinnossa.

Kuntia  Yhdistys on keväisen perustamisensa jälkeen  vahvistunut seitsemällä    luottamushenkilöllä. Ensimäisten joukossa yhdistykseemme liittynyt työ- ja  oikeusministeri Jari Lindström toimii myös kaupungin valtuuston 2.  varapuheenjohtajana. Muut  edustajamme kaupungin valtuustossa  ovat Jari Käki,  Pertti Paloranta ja Seppo Nikkanen. Liisa Sulanen ja Veikko Joutjärvi vaikuttavat ikäihmisten lautakunnassa ja Anne Pönni toimii käräjäoikeudessa lautamiehenä.

Edustajat kuuntelevat ja auttavat miellään kaupunkilaisia. Yhteystiedot löytyvät välilehdeltä – Luottamushenkilöt.

Kirjoitettu 15.11.2013

Kansanedustajat Manskilla 2.9.2015

IMG_7778 Perussuomalaiset kansanedustajat tapaavat Kouvolan kävelykadulla, Mansilla   2.9.2015  klo. 13.30 kansalaisia ja kannattajiaan. Tule kuulemaan ja kysymään päiväpolttavista  kysymyksistä. Kahvitarjoilu!

Kirjoitettu 15.11.2013

Ajankohtainen asia 2

Tässä on ajankohtainen asia, jonka johdanto erotettu erota ote-työkalulla. (lisää…)