Kaupunginvaltuutettu Sheikki Laakso siirtyi perussuomalaisiin

Kaupunginvaltuutettu Kristian Sheikki Laakso hyväksyttiin torstaina 15.2.2018 Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n jäseneksi. Hän siirtyi yhdistykseen Suur-Kouvolan sitoutumattomista. Laakso toimii kierrätysalan yrittäjänä. Hänet valiittiin viime vuoden kuntavaaleissa kaupunginvaltuutetuksi 572 äänellä, mikä on kahdeksanneksi eniten Kouvolassa.

Perussuomalaiset saivat kuntavaaleissa viisi kaupunginvaltuutettua, mutta menetti niistä yhden, kun ministeri Jari Lindströmin siirtyi Sininen Tulevaisuus – puolueeseen. Kristian Sheikki Laakson myötä perussuomalaisten valtuutettujen määrä palaa takaisin vaalituloksen mukaiseen määrään.

Sheikki Laakso perustelee ratkaisuaan sillä, että puoluekokouksen jälkeen perussuomalaiset palasivat takaisin juurilleen. Perussuomalainen puolue antaa myös hyvät lähtökohdat maakuntavaaleihin. Suur-Kouvolan sitoutumattomista eroamiseen ei liity dramatiikkaa. Laakso luopuu omasta aloitteestaan Kouvolan rakennus- ja ympäristölautakunnan jäsenyydestä, koska hän katsoo paikan kuuluvan edelleen sitoutumattomille.

Lisätietoja antaa

Ukko Bamberg

puheenjohtaja

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry.

p. 045 1133 100

ukkobamberg@nullgmail.com

 

Kirjoitettu 18.2.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa