Kouvolan perussuomalaisten päätöksiä ja henkilövalintoja

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry. päätti syyskokouksessa 29.9.2020 lähteä tavoittelemaan kuntavaaleissa 2021 kaupungin suurimman puolueen asemaa. Tämän merkitsee sitä, että edellisten kuntavaalien kannatus on vähintään tuplattava. Ehdokastavoitteeksi asetettiin yli 50 henkilöä.

Yhdistys vaatii liian hyväuskoisesta pakolaispolitiikasta ja riski-inventoinneista luopumista. Kärkihankkeiksi on nostettava peruspalvelut, koko kaupungin asuttuna pitäminen ja arvokas vanhuus.

Henkilövalintoja

Syyskokous valitsi yksimielisesti Ukko Bambergin jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana vuonna 2021. Alkava puheenjohtajakausi on peräkkäin kuudes.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi vuodelle 2021 valittiin Sheikki Laakso, Jari Käki, Hannu Taskinen, Riitta Shneider, Toni Vainikka ja Anna-Maija Jukkara.

Hallituksen varajäseniksi valittiin Lasse Ahola, Tomi Toivonen, Liisa Sulanen, Tuija Ranta, Tomi Immonen ja Asta Berglund.

Kymen piirin varsinaisiksi kokousedustajiksi valittiin Ukko Bamberg, Toni Vainikka, Riitta Shneider, Tomi Toivonen, Lasse Ahola, Leo Lindström, Anna-Maija Jukkara, Liisa Sulanen, Hannu Taskinen ja Tuija Ranta.

Hannu Taskinen palkittiin

Yhdistyksen hallituksen sihteeri Hannu Taskisen palkittiin rakentavasta työstä yhdistyksen ja valtuustoryhmän hyväksi. Hannu Taskinen on merkittävä paikallistason pelinrakentaja ja taustavaikuttaja perussuomalaisessa yhdistystoiminnassa. Onnittelut Hannulle!

Lisätietoja

Ukko Bamberg, p. 045 1133 100, ukkobamberg@nullgmail.com

Kirjoitettu 11.10.2020

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa