PERUSSUOMALAISET VALITSIVAT KANSANEDUSTAJAEHDOKKAANSA KOUVOLASSA

Lehdistötiedote 07.10.2018

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n hallitus esitti ja PS Kymenpiiri ry. hyväksyi 6.10.2018 Kouvolasta kansanedustajaehdokkaiksi Leo Lindströmin ja Antti Eskelisen. Kristian Sheikki Laakso hyväksyttiin aiemmin syksyllä.

Kristian Sheikki Laakso toimii kierrätysalan yrittäjänä. Hänet valiittiin viime vuoden kuntavaaleissa kaupunginvaltuutetuksi 572 äänellä, mikä on kahdeksanneksi eniten Kouvolassa.

Leo Lindström on liikealan opiskelija, PS Kymen piirisihteeri ja toimii jäsenenä mm. Kymenlaakson sairaanhoitopiirin yhtymäkokouksessa, aikuisväestön lautakunnassa ja kaupunginhallituksen tulevaisuusjaostossa.

Antti Eskelinen on opiskelija, kaupungin valtuutettu ja kaupungin hallituksen varajäsen. Lisäksi hän toimii jäsenenä Perussuomalaiset Nuoret ry:n hallituksessa sekä Lasten ja nuorten lautakunnassa.

Kouvolan Seudun Perussuomalaiset ry:n muut henkilövalinnat

Yhdistyksen syyskokouksessa Myllykoskella 4.10.2018 valittiin puheenjohtajaksi jatkokaudelle Ukko Bamberg.

Yhdistyksen hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin kaudelle 2019 Jari Käki (varapj), Hannu Taskinen, Leo Lindström, Liisa Sulanen, Juha Ripattila, Anna-Maija Jukkara ja Kristian Sheikki Laakso.

Ensi vuonna järjestetään eduskuntavaalit ja europarlamenttivaalit, mahdollisesti myös maakuntavaalit. Yhdistyksen tavoitteena on saavuttaa Kouvolassa kaikissa mainituissa vaaleissa korkeampi kannatus kuin edellisissä kuntavaaleissa, mikä oli 9,2 % annetuista äänistä.

Lisätietoja antavat:

Ukko Bamberg

puheenjohtaja

p. 045 1133 100

ukkobamberg@nullgmail.com

 

Hannu Taskinen

sihteeri

p. 0500 558 606

hannutaskinen@nullsaunalahti.fi

Kirjoitettu 8.10.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa