Perussuomalaisten Kymenpiiri ry. 20.1.2018

Laki työttömyysturvan aktiivimallista on kumottava

Lappeenrannassa lauantaina 20.1.2018 kokoontunut Perussuomalaisten Kymenpiiri ry:n hallitus vaati työttömyysturvan aktiivimallista laaditun lain kumoamista. Laki on epäonnistunut, eikä siitä tule syyttää työnantajia, työttömiä tai työvoimaviranomisia. Syy on yksin hallituksen, joka palautteista ja perustuslakivaliokunnasta piittaamatta runnoi lain läpi. On vastuutonta ja surullista, että näin huonosti valmisteltua lakia testataan sadoilla tuhansilla työttömillä.

Perussuomalaisten Kymenpiiri ry:n mielestä maan hallitus ei ole luotettava sopimuskumppani. Se toimii vastoin keskusjärjestöjen kanssa sopimaansa työmarkkinoiden kilpailukykysopimusta. Kilpailukykysopimuksessa hallitus lupasi ja petti lupauksensa siinä, ettei työttömyysturvaa enää leikata. On selvää, etteivät perussuomalaiset olisi voineet olla mukana hallituksessa, joka jopa yhteiskuntarauhan kustannuksella ajaa huonosti valmisteltuja ja epäoikeudenmukaisia lakejaan.

Henkilövalintoja

Järjestäytymiskokouksessa Perussuomalaisten Kymenpiiri ry:n hallitus teki myös henkilövalintoja. 1.varapuheenjohtajaksi valittiin Päivi Sivenius Rautjärveltä, 2.varapuheenjohtajaksi valittiin Joni Salmi Imatralta ja 3. varapuheenjohtajaksi Kai Karhukorpi Lappeenrannasta. Piirisihteeriksi valittiin Leo Lindström Kouvolasta ja taloudenhoitajaksi Auli Kangasmäki Lappeenrannasta. Jo viime vuoden puolella valittu Ilpo Heltimoinen jatkaa Kymenpiirin puheenjohtajana.

 

Lisätietoja antaa:

Leo Lindström

piirisihteeri

p. 040 555 4090

leo.lindstrom@nullpp.inet.fi

Kirjoitettu 22.1.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa